Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΤΟΥΛΙΠΑ........!!!!!


Λευκό το χρώμα της ελπίδας....τουλίπα γιατί ήταν σκέψη εκείνου...άραγε πόσο πολύ καλά την είχε καταλάβει?Κατάλαβε ότι το αγαπημένο της χρώμα ήταν το λευκό και θα της έστελνε τουλίπες...λευκές τουλίπες....μήπως ήταν σύμπτωση?Μήπως κάτι της ξέφευγε? Θορυβήθηκε δεν της άρεσε να χάνει τον έλεγχο, όσες φορές τον έχασε-δεν θα ήταν και πολλές, μετρημένες στα δάχτυλα-πικράθηκε και πόνεσε....ο άνθρωπος δεν αλλάζει αλλάζουν μόνο οι ρόλοι και οι συνθήκες....τα είχε όλα τοποθετημένα με τάξη στο μυαλό της, ίσως αυτό ήταν και το μεγαλύτερο της λάθος...προγραμμάτιζε τα πάντα....και εμφανίσθηκε εκείνος ως απο μηχανής θεός και τις μίλησε....και τις έγραψε.....την έκανε να χαμογελάει ακόμη περισσότερο και την κυρίευσε ένα αίσθημα αγωνίας αν τελικά ο άγνωστος την καταλάβαινε πολύ περισσότερο από τους δικούς της ανθρώπους.....Είναι ποτέ δυνατόν? Και όμως κάθε φορά που αναρωτιόταν έρχονταν σαν χείμαροι οι απαντήσεις με τρόπο κομψό και ποτέ προσβλητικό....Θυμάται.......... ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ........ φάση ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ.........ΔΙΕΞΟΔΟΣ.........ποιός είσαι? Απαρνήθηκε τον χαρακτηρισμό του πρίγκηπα και δικαιολογημένα εφόσον δεν είχε το γοβάκι ή και αν το είχε δεν θα μπορούσε να της το προσφέρει.....προτίμησε να παραμείνει ένας βάτραχος που ποτέ δεν θα δεχόταν το φιλί της για να μεταμορφωθεί.....Ζει ένα παραμύθι και της αρέσει......Κάνει όμορφες σκέψεις για κάποιον που δεν ξέρει...... και ελπίζει ότι αυτός ο κάποιος είναι ο κατάλληλος και αξίζει που τις μονοπωλεί τις σκέψεις τα δύο τελευταία 24ωρα......Νιώθει οικεία μαζί του λες και τον ξέρει χρόνια....χρόνια πολλά.....δεν ξέρει αν ειναι ενθουσιασμός παρορμητισμός απλά ξέρει ότι αυτός ο άγνωστος τις άγγιξε ευαίσθητες χορδές......Εσκυψε και μύρισε την λευκή τουλίπα πήρε δύναμη για να συνεχίσει την μέρα της.......Τουλάχιστον για σήμερα βρήκε διέξοδο........Αύριο ξημερώνει μία πιο ηλιόλουστη μέρα...............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

katerina.. είπε...

πολλες φορες οι βατραχοι κρυβουν τοσοι ομορφια καλη μου,τοση που δεν υπαρχει περιπτωση να την βρεις σε πριγκηπες..οσο για το γοβακι τωρα το ξερεις καλα,τωρα που εχεις το δικο σου χρυσο γοβακι..δεν φερνει την ευτιχια.τα διαμαντια στην αρχικη τους μορφη ειναι καρβουνα το ξερεις?κι αν τα κοιταξεις καλα θα δεις ολη την ομορφια μεσα στο μαυρο τους..
ομορφο ειναι αυτο που μας κανει να νιωθουμε αληθινα ομορφα..ομορφος ειναι ο βατραχος που αγγιζει τις χορδες μας και φερνει τη μουσικη στη ψυχη μας..αρκει να ρισκαρεις να μουτζουρωθεις καμια φορα απο καποιο καρβουνο..
σαγαπω madam..να προσεχεις το λιακι ναι?